a to ktos sie bedzie przejmowal? wazne zeby bylo skuteczne
Potrzebuję instrukcji PL do radia Swing
Zwiń
X
-
Również poproszęAdres: [email protected]
---
Ps. Zakupiłem radio SWING i potrzebuje srebrną ramkę maskującą, bo poprzednia nie pasuje. Auto to OCTAVIA II FL wersja Ambiente, Climatic - klimatyzacja manualna. W salonie zgłupieli, bo za kawałek plastiku chcą 150 zł. Jeżeli ktoś widział na necie albo ma na zbyciu to proszę o kontakt na PRV.Sprzedam oryginalny zestaw z Skoda Octavia II: Ramka montażowa, kostka ISO, separator - POLECAM
Komentarz
-
-
Kurcze, ja również wczoraj kupiłem Swinga na allegro, a w aucie mam wstawione zwykłe radio, a pod spodem wnęka. Czy będę musiał dokupić nową ramkę? OFL
ps.
Ja też proszę jeśli można:
[email protected]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobolinoKurcze, ja również wczoraj kupiłem Swinga na allegro, a w aucie mam wstawione zwykłe radio, a pod spodem wnęka. Czy będę musiał dokupić nową ramkę? OFLSprzedam oryginalny zestaw z Skoda Octavia II: Ramka montażowa, kostka ISO, separator - POLECAM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marektbgluckyluc chyba przecież standardowa ramka z O2FL pasuje do Swinga, chyba, że przedtem miałeś inne radio nie fabryczne i było to jakoś inaczej rozwiązane?
Instrukcje wam wysłałem.Sprzedam oryginalny zestaw z Skoda Octavia II: Ramka montażowa, kostka ISO, separator - POLECAM
Komentarz
-
Komentarz